Каталог файлів
Головна » Файли |
Всього матеріалів в каталозі: 83 Показано матеріалів: 41-50 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » |
Самостійне вивчення. Тема 1.7.Гігієна догляду за тваринами. |
Самостійне вивчення. Тема 1.6.Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання тварин у літньо-пасовищний період.
ТВАРИННИЦТВО, ЗООГІГІЄНА ТА ВЕТЕРИНАРНА САНІТАРІЯ |
Переглядів: 388 |
Завантажень: 126 |
|
Дата: 31.05.2014
| Коментарі (0)
|
Самостійне вивчення Тема 1.5.Санітарно-гігієнічні вимоги до приміщень для тварин
ТВАРИННИЦТВО, ЗООГІГІЄНА ТА ВЕТЕРИНАРНА САНІТАРІЯ |
Переглядів: 529 |
Завантажень: 231 |
|
Дата: 31.05.2014
| Коментарі (0)
|
Самостійне вивчення Тема 1.4.Санітарно-гігієнічні вимоги до кормів і годівлі тварин
ТВАРИННИЦТВО, ЗООГІГІЄНА ТА ВЕТЕРИНАРНА САНІТАРІЯ |
Переглядів: 860 |
Завантажень: 146 |
|
Дата: 31.05.2014
| Коментарі (0)
|
Самостійне вивчення Тема 1.3.Гігієна водопостачання та напування тварин
ТВАРИННИЦТВО, ЗООГІГІЄНА ТА ВЕТЕРИНАРНА САНІТАРІЯ |
Переглядів: 547 |
Завантажень: 151 |
|
Дата: 31.05.2014
| Коментарі (0)
|
Самостійне вивчення Тема 1.2.Гігієнічне значення грунту та його охорона від забруднення
ТВАРИННИЦТВО, ЗООГІГІЄНА ТА ВЕТЕРИНАРНА САНІТАРІЯ |
Переглядів: 406 |
Завантажень: 120 |
|
Дата: 31.05.2014
| Коментарі (0)
|
Самостійне вивчення Тема 1.1. Повітряне середовище та його гігієнічне значення
ТВАРИННИЦТВО, ЗООГІГІЄНА ТА ВЕТЕРИНАРНА САНІТАРІЯ |
Переглядів: 442 |
Завантажень: 103 |
|
Дата: 31.05.2014
| Коментарі (0)
|
Товарознавча класифікація м'яса кролів та вимоги до його якості. |
Технологічні процеси переробки кролів |
М'ясо кролів. Харчове значення, морфологічний та хімічний склад |