Каталог файлів
Головна » Файли » РП ОБРОБНИК ПТИЦІ |
У категорії матеріалів: 24 Показано матеріалів: 11-20 |
Сторінки: « 1 2 3 » |
Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
Клеймування м'яса птиці |
Особливості ветеринарно-санітарного контролю продуктів забою птиці |
Післязабійні зміни в м'ясі сільськогосподарської птиці |
Приймання птиці на забій та ветеринарно-санітарний контроль перед забоєм |
Транспортування птиці на птахопереробні підприємства |
Вимоги стандартів на забійну птицю |
Фактори впливу на формування м'ясної продуктивності птиці |
М'ясо, його хімічний та морфологічний склад, біологічна цінність та товарознавча оцінка |
Вимоги до забійної птиці |
Анатомічна будова птиці |