Каталог статей
Головна » Статті » Методичні доробки |
Навчальний посібник ОБРОБНИК ПТИЦІ
Навчальний посібник ОБРОБНИК ПТИЦІ спеціальність 5.05170109 «Зберігання, консервування та переробка м’яса» конкурсна робота, занесена в каталог кращих робіт, зайняла II місце (номінація – сучасний навчальний посібник) У посібнику висвітлено питання, які є фундаментальними для подальшого проведення практичних занять та набуття навичок по робітничій професії – обробник птиці, кваліфікація – ІІІ – й розряд. Для викладачів та підготовки спеціалістів в вищих навчальних закладах І – ІІ рівнів акредитації за спеціальністю 5.05170109 "Зберігання, консервування та переробка м’яса" | |
Переглядів: 551 | Коментарі: 2 | |
Всього коментарів: 0 | |