Вівторок, 16.04.2024, 10:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Категорії розділу
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайт викладача РДАК Петращук В.М.

Каталог статей

Головна » Статті » Методичні доробки

Навчальний посібник ОБРОБНИК ПТИЦІ

Навчальний посібник   ОБРОБНИК     ПТИЦІ      спеціальність 5.05170109

      «Зберігання, консервування та   переробка м’яса»

конкурсна робота, занесена в  каталог кращих робіт,

зайняла II місце

                   (номінація – сучасний навчальний посібник)

У посібнику висвітлено питання, які є фундаментальними для подальшого  проведення практичних занять та  набуття  навичок по робітничій професії – обробник  птиці, кваліфікація – ІІІ – й розряд.

Для  викладачів  та підготовки  спеціалістів в вищих навчальних  закладах І – ІІ рівнів акредитації за спеціальністю 5.05170109 "Зберігання, консервування та переробка м’яса"

Категорія: Методичні доробки | Додав: VIRA (01.06.2014)
Переглядів: 514 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: