Каталог файлів
| Головна » Файли » РП ОБРОБНИК ПТИЦІ |
| У категорії матеріалів: 24 Показано матеріалів: 11-20 |
Сторінки: « 1 2 3 » |
Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
|
Клеймування м'яса птиці |
|
Особливості ветеринарно-санітарного контролю продуктів забою птиці |
|
Післязабійні зміни в м'ясі сільськогосподарської птиці |
|
Приймання птиці на забій та ветеринарно-санітарний контроль перед забоєм |
|
Транспортування птиці на птахопереробні підприємства |
|
Вимоги стандартів на забійну птицю |
|
Фактори впливу на формування м'ясної продуктивності птиці |
|
М'ясо, його хімічний та морфологічний склад, біологічна цінність та товарознавча оцінка |
|
Вимоги до забійної птиці |
|
Анатомічна будова птиці |