Четвер, 25.12.2025, 08:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайт викладача РДАК Петращук В.М.

Каталог файлів

Головна » Файли » РП ОБРОБНИК ПТИЦІ

У категорії матеріалів: 24
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 3 »

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам

Товарознавча класифікація м'яса кролів та вимоги до його якості.

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 469 | Завантажень: 179 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Технологічні процеси переробки кролів

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 569 | Завантажень: 247 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

М'ясо кролів. Харчове значення, морфологічний та хімічний склад

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 480 | Завантажень: 143 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Технологічні процеси переробки яєчних продуктів

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 472 | Завантажень: 195 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Зміни в харчових яйцях під впливом фенотипових факторів

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 451 | Завантажень: 157 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Товарознавча класифікація яєць сільськогосподарської птиці та вимоги до їх якості

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 462 | Завантажень: 189 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Харчове значення та будова яєць сільськогосподарської птиці

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 455 | Завантажень: 150 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Виготовлення продуктів з м'яса птиці

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 499 | Завантажень: 153 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Виробництво банкових консервів

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 455 | Завантажень: 155 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Охолодження, заморожування та зберігання тушок птиці

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 478 | Завантажень: 148 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

1-10 11-20 21-24