Каталог файлів
Головна » Файли » РП ОБРОБНИК ПТИЦІ |
У категорії матеріалів: 24 Показано матеріалів: 1-10 |
Сторінки: 1 2 3 » |
Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
Товарознавча класифікація м'яса кролів та вимоги до його якості. |
Технологічні процеси переробки кролів |
М'ясо кролів. Харчове значення, морфологічний та хімічний склад |
Технологічні процеси переробки яєчних продуктів |
Зміни в харчових яйцях під впливом фенотипових факторів |
Товарознавча класифікація яєць сільськогосподарської птиці та вимоги до їх якості |
Харчове значення та будова яєць сільськогосподарської птиці |
Виготовлення продуктів з м'яса птиці |
Виробництво банкових консервів |
Охолодження, заморожування та зберігання тушок птиці |