П`ятниця, 26.04.2024, 19:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сайт викладача РДАК Петращук В.М.

Каталог файлів

Головна » Файли

Всього матеріалів в каталозі: 83
Показано матеріалів: 51-60
Сторінки: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 »

Технологічні процеси переробки яєчних продуктів

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 418 | Завантажень: 192 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Зміни в харчових яйцях під впливом фенотипових факторів

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 399 | Завантажень: 154 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Товарознавча класифікація яєць сільськогосподарської птиці та вимоги до їх якості

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 409 | Завантажень: 185 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Харчове значення та будова яєць сільськогосподарської птиці

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 400 | Завантажень: 146 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Виготовлення продуктів з м'яса птиці

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 445 | Завантажень: 151 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Виробництво банкових консервів

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 399 | Завантажень: 151 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Охолодження, заморожування та зберігання тушок птиці

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 428 | Завантажень: 145 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Клеймування м'яса птиці

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 336 | Завантажень: 137 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Особливості ветеринарно-санітарного контролю продуктів забою птиці

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 349 | Завантажень: 132 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)

Післязабійні зміни в м'ясі сільськогосподарської птиці

РП ОБРОБНИК ПТИЦІ | Переглядів: 378 | Завантажень: 161 | Додав: VIRA | Дата: 31.05.2014 | Коментарі (0)