Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог файлів
Всього матеріалів в каталозі: 83 Показано матеріалів: 51-60 |
Сторінки: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 » |
Технологічні процеси переробки яєчних продуктів |
Зміни в харчових яйцях під впливом фенотипових факторів |
Товарознавча класифікація яєць сільськогосподарської птиці та вимоги до їх якості |
Харчове значення та будова яєць сільськогосподарської птиці |
Виготовлення продуктів з м'яса птиці |
Виробництво банкових консервів |
Охолодження, заморожування та зберігання тушок птиці |
Особливості ветеринарно-санітарного контролю продуктів забою птиці |
Післязабійні зміни в м'ясі сільськогосподарської птиці |
|